Πώς να παγώσετε το κρασί σε τρία λεπτά

Πώς να παγώσετε το κρασί σε τρία λεπτά

Κι όμως, τρία μόνο λεπτά είναι αρκετά για να αποκτήσεις παγωμένο κρασί.

Πάρε μία σαμπανιέρα, γέμισε την με νερό, πάγο και αλάτι. Βάλε μέσα το μπουκάλι κι έπειτα τοποθέτησε την για μερικά λεπτά στο ψυγείο. 

Αυτό ισχύει για το λευκό κρασί. Το κόκκινο σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου. Στην υγειά μας! 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.