Ντόρα για Κουρουμπλή: «Είναι χυδαίος και ξεφτιλισμένος»

Ντόρα για Κουρουμπλή: «Είναι χυδαίος και ξεφτιλισμένος»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη για την επίθεση που έχει εξαπολύσει από την Τετάρτη (19/04/2017) ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην μακαρίτισα μητέρα της Μαρίκα Μητσοτάκη.

 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha η κα Μπακογιάννη είπε:

«Η χυδαιότητα του Κουρουμπλή ξεπερνά κάθε όριο. Τον έπιασε πανικός επειδή η ΝΔ ζήτησε να εξεταστεί και η περίοδος που ήταν γγ και υπουργός στο υπ. Υγείας. Είναι βέβαιο ότι στον πανικό του και επειδή υπάρχει ανοιχτό το θέμα της λίστας των φαρμάκων που δεν υπέγραψε, θυμήθηκε τη μητέρα μου, που όλοι γνωρίζουν ότι έδινε μάχη για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και δεν υπήρξε ένας άνθρωπος να αμφισβητήσει τον αγώνα της μάνας μου.
Είναι χυδαίος και ξεφτιλισμένος άνθρωπος. Θεωρούσε αποκλειστικά δικό του τον χώρο των αναπήρων κι ενοχλήθηκε επειδή έδινε μάχη ένας άνθρωπος από άλλο χώρο. Οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες θέλουν ανθρώπους από όλους τους χώρους να τους στηρίζουν. Γι’ αυτό ενοχλήθηκε. Αμέσως μετά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν είχε παρά να ψάξει (τους φακέλους του) και να βρει αλλά έρχεται 30 χρόνια μετά, 5 χρόνια αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου, να θίξει την μνήμη της (και ανοίγει το θέμα). Είναι γελοίο και να το λέει. Μπορούσε να ανοίξει τους φακέλους, ήταν εξουσία, το παλιό ΠΑΣΟΚ που πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μάνα μου είναι εκεί που είναι σήμερα και σας διαβεβαιώ ότι την μνήμη της δεν θα την σπιλώσει κανένας Κουρουμπλής».

Και συνέχισε: «Θα γινόταν ένα κρατικό ίδρυμα αποκατάστασης αναπήρων στην Πεντέλη και αυτήν της την προσπάθεια την ακύρωσαν όλοι εκείνοι που σήμερα φωνάζουν, με πρωτοστάτη τον Κουρουμπλή. Υπάρχουν όρια στη λάσπη και τη χυδαιότητα. Η μάνα μου δεν έχει σε τίποτα να λογοδοτήσει. Ο Κουρουμπλής ήταν στο παλιό ΠΑΣΟΚ και προσπαθούσε να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Η δική μου μάχη από τότε που ήμουν Δήμαρχος ήταν η προσπάθεια υπέρ αυτών των ανθρώπων (με κινητικά προβλήματα)».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.