Δωρεάν μαθήματα αγγλικών στη Θεσσαλονίκη - Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα

Δωρεάν μαθήματα αγγλικών στη Θεσσαλονίκη - Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα

Δωρεάν μαθήματα εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας για άτομα

που έχουν σχέση με την υγεία (επιπέδου Lower) πρόκειται να πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης. Τα μαθήματα θα είναι διάρκειας 50 ωρών, σε τρία τμήματα ενηλίκων (25 ατόμων)και θα πραγματοποιείται στο Kέντρο Δια Βίου Μάθησης (Εγνατίας  132).

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα  26 Φεβρουαρίου 2018  και τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 16.00-17.30μμ,  17.30-19.00μμ και 19.00-20.30μμ.

Η αίτηση συμμετοχής έχει προγραμματιστεί να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης thessaloniki.gr (στη διαδρομή: Θέλω από το Δήμο, Θέλω να εξυπηρετηθώ, Σπουδάζω, Προγράμματα εκπαίδευσης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης) σήμερα, 05 Φεβρουαρίου 2018  και ώρα 09:00.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των σπουδαστών, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων του τμήματος. Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν, το εκπαιδευτικό υλικό βαρύνει τους εκπαιδευόμενους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι εφ όσον επιλεγούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι Δημότες Θεσσαλονίκης (πιστοποιητικό ατομικό ή οικογενειακής κατάστασης) ή κάτοικοιδήμου Θεσσαλονίκης (φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή οτιδήποτε αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα τους υποδειχθεί.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας που έχουν σχέση με την Υγεία  μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2313318662

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.