Το πρόβατο και το λιοντάρι

Το πρόβατο και το λιοντάρι

Νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου; Φεύγει η ζωή χωρίς να τη χαίρεσαι πραγματικά ή έχεις την αίσθηση ότι ζεις ψεύτικα ή μονότονα;  

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ότι γι' αυτό μπορεί να ευθύνονται τα άτομα που συναναστρέφεσαι ή ακόμη και ο/η σύντροφός σου; Άλλαξε τα άτομα με τα οποία συχνωτίζεσαι και το πιθανότερο είναι ότι θα γίνουν θεαματικές αλλαγές στη ζωή σου.

Να θυμάσαι την ιστορία με το λιοντάρι που νόμιζε ότι είναι πρόβατο:

Ένα μικρό λιονταράκι χάθηκε μέσα στη ζούγκλα κι έτσι όπως ήταν ολομόναχο και τρομαγμένο το περιμάζεψε ένα κοπάδι πρόβατα. Το λιονταράκι μεγάλωνε μαζί τους και ακολουθούσε όλες τις συνήθειές τους, έτρωγε χορτάρι, βέλαζε και γενικά συμπεριφερόταν όπως τα πρόβατα. Κάποτε τους επιτέθηκε ένα μεγάλο, άγριο λιοντάρι. Σκόρπισαν τα πρόβατα, έτρεχε και ο φίλος μας βελάζοντας. Τότε τον πλησίασε το μεγάλο λιοντάρι και τον ρώτησε: -"Καλά, εσύ γιατί τρέχεις και βελάζεις;" - "Γιατί σε φοβάμαι, είσαι λιοντάρι και θα με φας". -"Εσύ τι είσαι δηλαδή;"  -"Εγώ είμαι πρόβατο". Το μεγάλο λιοντάρι του εξήγησε ότι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας και το πήρε μαζί του.

Βρες τους ανθρώπους που θα αναδείξουν από μέσα σου αυτό που πραγματικά είσαι! Απομάκρυνε από δίπλα σου όσους θεωρείς ότι δε σου ταιριάζουν και άρχισε να κάνεις παρέα με τους ομοειδείς σου.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.