Στη Θεσσαλονίκη ο ηθοποιός που έκανε ψυχανάλυση για να ξεπεράσει τα μίση του

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες του Πάσχα, όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες ανηφορίζουν στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε η Νατάσσα Θεοδωρίδου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, από 10 Απριλίου θα πραγματοποιήσει μια σειρά εμφανίσεις στο Stagelive, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Θεοφάνους.

της Αναστασίας Αργυριάδου 

Τη Δευτέρα του Πάσχα έχει πρεμιέρα η θεατρική παράσταση «Δεν Θα Με Τρελάνεις Εσύ» με τους Σπύρο Σούλη, Γιώργο Σπαντίδα, Κώστα Αποστολάκη και   Πηνελόπη Πλάκα στο θέατρο Εγνατία. Ως γνωστών Αποστολάκης και Πλάκα τους τελευταίους μήνες ζουν ένα μεγάλο έρωτα που έχει οδηγήσει στη συγκατοίκηση τους στην Αθήνα….Μάλιστα σε πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι του ηθοποιού στη Θεσσαλονίκη, για την avantpremiereτης ταινίας «Γαμπροί Της Ευτυχίας», είχε δειπνήσει σε στέκι της Εθνικής Αμύνης με φίλους και συνεργάτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο  πατέρα της συντρόφου του.

Τις ημέρες εκείνες ο Κώστας Αποστολάκης  μου είχε παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη για το Epsilon. Σε αυτή τη συνάντησή μου δημιούργησε ιδιαίτερη εντύπωση η ευθύτητα του χαρακτήρα του. Παραδέχθηκε on camera ότι έχει κάνει πάρα πολλά λάθη. Επίσης ότι είχε ανασφάλειες, φοβίες και μίση για ανθρώπους και μάλιστα έκανε πολλές συνεδρίες ψυχανάλυσης για να καταπολεμήσει αυτά τα αισθήματα. Όταν σχολίασα τον τρόπο που υπερασπίσθηκε την Πηνελόπη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο Happy Day του Alpha εξαιτίας της πίεσης που δέχθηκε, λίγες ημέρες νωρίτερα  στην ίδια εκπομπή  η αγαπημένη του, ώστε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, μου είπε ότι  το έκανε συνειδητά και άφησε να καταλάβω ότι θα το ξανα έκανε με ευχαρίστηση αν έφερνε κάποιος σε δύσκολη θέση την αγαπημένη του!     

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.