Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και οι αρετουσάριστες φωτογραφίσεις με μαγιό

Μπορεί η ημέρα της Γυναίκας να έχει περάσει, αλλά σήμερα θα αφιερώσω το κείμενο μου σε μια από τις πιο δυναμικές και πετυχημένες γυναίκες της Θεσσαλονίκης, την πολυπράγμωνα  παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 

της Αναστασίας Αργυριάδου

Με την Βίκυ γνωρισθήκαμε πριν από 20 χρόνια, όταν εκείνη ήταν ήδη αναγνωρίσιμη τηλεοπτική παρουσία, ως συνεργάτιδα της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον Antenna. Από την πρώτη στιγμή, μου συμπεριφέρθηκε πολύ θερμά και προστατευτικά, δίχως ίχνος υπεροψίας, μιας κι εκείνη ήταν ήδη πετυχημένη και εγώ στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα.

Η Βίκυ τότε ήταν πολύ εντυπωσιακή, νέα μαμά, των φοιτητών –πλέον- Χρήστου και του Ορφέα  και το σώμα της είχε τα σημάδια από τις δύο εγκυμοσύνες. Περνώντας τα χρόνια η Βίκυ έκανε διαρκώς νέες επαγγελματικές επιτυχίες, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό, τον οποίο είχε παραμελήσει λόγω των παιδιών. Το beachvolley έγινε η μεγάλη της αγάπη, ενώ η υγιεινή διατροφή, μέρος της καθημερινότητάς της. Έτσι κατάφερε να διαμορφώσει ένα καλλίγραμμο, γυμνασμένο  σώμα που θα ζήλευαν και τα κορυφαία μοντέλα. Μάλιστα τα «μυστικά ομορφιάς» της τα έχει συγγγράψει σε δύο βιβλία και τα μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς αναγνώστες της. Έχω να σας αποκαλύψω ότι η Βίκυ είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις εκπροσώπων της showbiz, που οι δημοσιευμένες σε περιοδικά ποικίλης ύλης φωτογραφίες τους με μαγιό,  δεν έχουν ίχνος ρετούς!

Η Βίκυ έχει δεχθεί σκληρή κριτική για το θέμα των αισθητικών επεμβάσεων. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν έχει «πειράξει» καθόλου το πρόσωπό της. Κάποιοι τηλεκριτικοί και δημοσιογράφοι έχουν αντίθετη άποψη. Εγώ δεν θα σας γράψω αν έχει ή δεν έχει κάνει κάτι μικροεπεμβατικό η Βίκυ στο πρόσωπό της, γιατί πραγματικά δεν γνωρίζω. Είναι  όμως δικαίωμα του καθενός από εμάς να φροντίζει την εμφάνισή του και ακόμη μεγαλύτερο δικαίωμα να το παραδέχεται ή να το κρύβει από το κοινό. Εγώ το μόνο που θα σημειώσω είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί θεαματικά ο αριθμός των γυναικών, αλλά και των ανδρών που πλησιάζουν τα 40 και κάνουν σε σταθερή βάση ενέσιμα Botox, γεμίσματα με υαλουρονικό οξύ και μεσοθεραπείες προσώπου, (σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των πλαστικών χειρουργών και των δερματολόγων). Η Βίκυ η οποία ασχολείται με την τηλεόραση και η\ η εικόνα έχει τον πρώτο λόγο, σας πείραξε; 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.