Τέσσερα τρικ για πιο φωτεινό σπίτι

Τέσσερα τρικ για πιο φωτεινό σπίτι

Λένε πως το φως σε ένα διαμέρισμα δίνει ζωή και κάνει τον ιδιοκτήτη του λίγο πιο χαρούμενο, καθώς βλέπει τον ήλιο να φωτίζει το σπίτι του.

 

Η αλήθεια, όμως, είναι πως πλέον πολλά σπίτια δεν έχουν όσο φως χρειάζεται για να γεμίσει ο χώρος. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι που θα χαρίσουν αμέσως λάμψη σε ένα σπίτι

Τσεκάρετε τα φωτιστικά

 

Είναι προφανές πως τα φωτιστικά... προσφέρουν φως, ωστόσο, μην στέκεστε μόνο εκεί. Προτιμήστε γυάλινα φωτιστικά και φροντίστε να τα καθαρίζεται καλά. Το γυαλί δίνει λάμψη στον χώρο και με ανοικτά και με κλειστά τα φώτα.

 

Αποφύγετε τα ογκώδη έπιπλα

Αν έχετε ογκώδη έπιπλα, τότε να είστε σίγουροι πως δεν αφήνετε το φως να σκορπίσει στον χώρο. Αλλάξτε τα με κάτι πιο μίνιμαλ και αγαπήστε το λευκό μάρμαρο. Αμέσως θα δείτε τη διαφορά.

 

Ανοικτά ράφια

Τα ανοικτά ράφια ειδικά σε ένα μικρό διαμέρισμα προσθέτουν βάθος και δεν σκοτεινιάζουν τον χώρο. Αν τα προτιμήσετε, μην ξεχάσετε να βάλετε σε αυτά γυάλινα αντικείμενα και καλάθια.

 

Επιλέξτε το κατάλληλο λευκό

Είναι γνωστό πως το λευκό χρώμα στους τοίχους κάνει τον χώρο να δείχνει και πιο φωτεινό και πιο μεγάλο. Αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο είναι να διαλέξετε την κατάλληλη απόχρωση λευκού για τον δικό σας χώρο.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.