Πρέλεβιτς, Ίνγκραμ. Πως τους έφερε ξανά ''μαζί '', ο Στογιάκοβιτς (ΦΩΤΟ)

Πρέλεβιτς, Ίνγκραμ. Πως τους έφερε ξανά ''μαζί '', ο Στογιάκοβιτς (ΦΩΤΟ)

 Έχουν να ιδωθούν από τα χρόνια της μπασκετικής τους ακμής, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, με αρχές δεκαετίας του 1990. Στο πέρασμα των ετών, βγάζοντας, επίσημα, τα αθλητικά παπούτσια και το σορτσάκι τους, ο ένας παραμένει σε ελληνικό έδαφος και ο άλλος, βρίσκεται στη γενέτειρά του, την Αμερική.
Την απόσταση μεταξύ τους, ήρθε και… έδεσε ένας πιτσιρικάς, που δεν είδε κανέναν από τους δύο, δια ζώσης, να παίζει, έχει, ωστόσο, προφανώς, πολλά ακούσματα για αμφότερους από τον (πιο σύγχρονο) μπασκετικό θρύλο, πατέρα του.

Ο 13χρονος Αντρέι Στογιάκοβιτς, λοιπόν, ο πρωτότοκος γιος του Πέτζα Στογιάκοβιτς, καθοδηγείται μπασκετικά, αυτό το διάστημα, στο σχολείο του στο Σακραμέντο, στις ΗΠΑ, από τον άλλοτε εμβληματικό στο γήπεδο, για τον Ηρακλή, Ντέιβιντ Ινγκραμ. Επέλεξε, θέλοντας να τιμήσει τις γιορτινές μέρες, να κάνει δώρο στον προπονητή του, για τα Χριστούγεννα, φανέλα υπογεγραμμένη από τον κορυφαίο αρχηγό του μπασκετικού ΠΑΟΚ, νυν προέδρου της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς. Σκέψη που υλοποίησε με ευκολία και αποδεικνύεται στην πράξη από τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του «Δικεφάλου» στο facebook. 

Απεικονίζεται σε αυτήν ο Ινγκραμ με τη φανέλα του Πρέλεβιτς, από τον τελικό του ΠΑΟΚ στη Γενεύη το 1991, στα χέρια, με ιδιόχειρη αφιέρωση του τελευταίου, στην οποία αναφέρεται: «Για τον Ντέιβιντ, σεβασμός, Μπάνε…».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.