Τρομερή επιστολή του Δημήτρη Ιτούδη στον Νίκο Γκάλη

Τρομερή επιστολή του Δημήτρη Ιτούδη στον Νίκο Γκάλη

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε τον σεβασμό του στο πρόσωπο του Νίκου Γκάλη και με επιστολή που του έστειλε θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση πριν από 25 χρόνια

 

O Δημήτρης Ιτούδης ήταν ένας από τους πολλούς που αποφάσισαν να ασχοληθούν με το μπάσκετ, λόγω του Νίκου Γκάλη και φρόντισε να πει το δικό του «ευχαριστώ» στον σπουδαίο άσο μετά την είσοδο του στο HalL of Fame, κοινοποιώντας μάλιστα και τη φωτογραφία που είχε «αποσπάσει» από τον Νίκο Γκάλη πριν από πολλά χρόνια.«Η παγκόσμια αναγνώριση σου ως αποτέλεσμα ήθους και σκληρής δουλειάς σου, αποτελεί για όλους μας στην επαγγελματική μας καριέρα. Είχα την τιμή να σε γνωρίσω στην αρχή όλων για μένα, ίσως δεν το θυμάσαι, είκοσι χρόνων τότε φοιτητής προπονητικής. 25 χρόνια μετά είχα την τιμή να με βραβεύσεις αλλά να ξέρεις πως μέρος του βραβείου ανήκε ουσιαστικά σε σένα που γιγάντωσες το ελληνικό μπάσκετ με αποτέλεσμα να βρούμε όλοι μας το πεδίο να εξελιχθούμε μέσα σε αυτό.

Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα που ανήκεις και τυπικά πλέον στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, αν και για μας βρισκόσουν εκεί από πολλά χρόνια πριν. Θα ήθελα να δεχτείς από μένα και την οικογένεια μου, τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας για όσα έχεις προσφέρει στο άθλημα που όλοι αγαπάμε. Να έχει ο Θεός καλά εσένα και την οικογένεια σου», αναφέρει η επιστολή.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.